Sumpilicious

hejsansvejsan!
Idag vaknade jag runt elva och sen gick jag och mötte Emmi som hade missat bussen (somvanligt).
Sen tog vi nästa buss till sumpan och så tog vi en sallad på solsta pizzeria/salladsbar. Sen gick vi för att köpa glass på seven eleven. Men jag var jävligt sugen på mukglass men sugiga seveneleven hade inte det så jag fick gå till någon grill en bit bort för att köpa en mjukis. m,en de va gottt som fan :P
Sen satt vi utanför seven eleven ett tag innan vi stack för att handla och då var de en skit kul fullis med skum runt hela munnen som ramla. alla försökte hjälpa honom upp men han ba: nej om jag går upp kommer jag ramla omkull igen. så han ba satte sig och lute sig mot en pelare och ba nu klarar jag mig till imorgon och så tog han upp en juice och drack xD.
sen tog vi bussen hem till emmi och hade lite vattenkrig och sen gick jag hem och käka och efetr det till emmi igen bara för att bli nersprutad med vatten igen -.-
På kvällen titta vi på sruva den som beckham och jag prova jordgubbschoklad men den va inte god.

imorgon måstye jag följa med min familj till kolmården över dagen måste upp 7.


pussyy Julia.


gubben som ramla.


HAHAHA OMG

kom precis hem nu från ekerö. min bror och hans kompisar är här och är jobbiga som vanligt.
idag åkte jag och louise ring omg skiit kul hahha. sen gjorde vi lite andra grejer och så. vi åt sen och sen var jag tvungen att åka hem, men det var en rolig dag i alla fall. hahhaha omg julia skrev ett sms till mej idag när jag satt på bussen vid brommaplan aså omg jag satt och höll mej från att garva haha det var det roligaste jag hört på länge hahahahahah XD
jag har tyvär inga bilder. förlåt allehoppa men jag glömde att ta bilder. men jag kommer ta kort imorn när jag är i stan. puss ciki.

day n night

Jag har alltid problem med att sova på sommaren för jag har ett takfönster i mitt rum så solen ligger på ddär hela dagen så det blir typ 50 grader i mitt rum. Först kan jag inte somna men tillslut så lyckas jag men sen inatt så vaknade jag klockan tre av att det var så himla varmt så jag fösökte att somna om i en timme men tillslut fick jag gå upp och ta en kalldusch klockan fyra på morgonen och sen kunde jag somna om och vaknade tio av att min lillasyster kom in i mitt rum.


VAKEN

hej, om ni undrar varför jag är vaken så tidigt är det för att min mamma kom in när jag sov och ropa att jag hade fått en kusin. haha första kusinen på mammas sida :) jag hatar att vara vaken tidigt och om nån väcker mej kan jag inte somna om. puss ciki.

Rabarberkrig

Hejsan. Är hemma nu. idag har jag vart på nakenberget med Ciki och där träffade vi Sara, Natalie, Marre och David så vi satt med dom och solade. De hade vp. ganska chill. sen åkte vi hem tog en dusch ovh fixa mig och sen åkte jag och ciara in till café sixty och fika lite. jag tog en cappuccino och en kaka och ciki tog en islatte och sen gick vi till espresso house och jag köpte en iste.
Efter det så åkte jag och ciki till sumpan för att köpa jordbubschoklad men dom hade inte den så vi köpte rabarber istället xD. Jag tyckte det var gott men ciki tyckte inte om de så hon kastade sinn på mig.
också tog jag och ciki en lite kvällspromenad runt lötsjön och gungade lite me.
puss Julia


På nakenberget.



haha jag och ciki med våra rabarber xD


CAFÈ SIXTY

hejhej, jag och julia sitter utanför mitt hus nu och är inne på datan och så. det är skit varmt ute, sitter bara i linne.
vi åkte som sagt till cafe sixty skit mysigt och roligt, skämmde ut mej lite haha men det var kul. sen på vägen hem bestämde vi oss för att prova den nya marabou chokladen med jordgubbs smak eller vad det är. så vi åkte till sumpan men de hade inte den så vi köpte rabarber istället hah det är skit äckligt så jag kasta det på julia haha. sen hade vi typ rabarber krig och så flumma vi medans, cp som vi är. sen skulle vi gå våran kvälls promenad runt lötsjön hahha mobba oss inte. vi stanna och gunga lite sen gick vi hem till mej och nu sitter vi här. puss ciki.





CHILL

hejsan allihopa. ska snart äta lite sallad sen ska jag och julia till sixty.
idag var jag och julia på nakenberget och sola, bada. på vägen dit stötte vi på lite jobbiga folk haha eller de var ganska roliga eftersom att de var så himlans omogna. när vi kom till nakenberget så la vi oss ner och sola ett tag, sen bestämmde vi oss för att bada och då såg vi att sara och hennes kompisar var där så vi gav de våra mobiler att vakta sen så hoppade vi i vattnet. vi bada ett tag och julia hoppa från en läskig grej men inte jag eftersom att jag är en chicken hah. sen gick vi upp ur vattnet och då kom sara och fråga om vi ville sitta med de. vi gick dit och solade, de var skit chilililigt. de hade vp och så men inte alla rökte och vi hade med oss våra högtalare så vi lyssna på musik. efter ett tag gick de och då var det bara jag och julia kvar, men vi gick typ direkt efter. det var roligt och så. nu har jag duschat och fixat mitt hår ska bara sminka mej sen kommer julia och vi ska äta sallad, sen åker vi till rådmansgatan.
julia lägger in lite bilder sen hoppas jag. puss puss ciki.

bada

Nu ska jag och Ciara åka och bada på nakenberget i huvudsta eftersom det är så varmt.
Vi hade igentligen planerat att åka in til stan men det är så jäkla varmt så de blir isånnafall ikväll.

Pusspuss Julia


osminkad och oplattad sexxxii.


HEADER !

ursäkta våran header. den är lite cp men snart har vi en ny.

NAKENBERGET

nu ska jag och julia fixa oss och åka till nakenberget. sen ska vi nog kanske åka till stan ikväll. behöver köpa grejer och det är ju rea nu så det passar bra. puss ciki.


schprrrring

Nu ska jag springa och hyra en film till mig och Ciki. Hon sover här inatt. Blev ingen Emmi ikväll.

puss



nudist javisst !!

Hemma från Ginborn på Philips landställe :)
Jag har haft skitkul.
Igår var vi på marknad i Ockebo tror jag där hoppa jag och Ciara trampolin och spela på chokladhjulet och sen bada vi med philip i trosor och bh och både jag och Ciara hade typ halft transperanta spettstror haha jag tror nog att philip blev glad :P
och sen så bada vi nakenbad jag, louise och Ciara halv ett eller något sånt. Det var jätte skönt.
sen har vi åkte bananbåt eller nått sånt efter motorbåten och åkt flakmoppe.

ikväll ska jag träffa Emmi tror jag vi har inget planerat än vi får se vad som händer.
ikväll kör jag på oplattat hår, hett ;)

see yaa // Julia


:)

hejsan, kom precis hem från sumpelicious. den här helgen har varit jätterolig. jag har ju varit i ginborn med louise, jollia och yttermyrs. orkar inte berätta om varenda dag så berättar bara om igår.
på morgonen var vi tvungna att vakna skit tidigt för vi skulle till en marknad men jag glömde att ställa larm så kim sprang in och väkte oss haha. på marknaden fanns det karuseller och chokladhjul och sånt. jag spela chokladhjul för 70kr men vann inget och phille spela för 20kr och vann en liten choklad hahaha. sen hoppade jag och jollia på nån konstig hoppgrej hah den var rolig. efter vi hade varit på marknaden ett tag gick vi hem och bada och åkte bananaboat. yttermyrs kompisar kom sen också. efter ett tag åt vi middag och när vi var klara med det tog jag och julia av oss kläderna och hoppa in i vattnet i bara bh och trosor haha. alla vuxna var där och så men wtf den var sista dagen. phille kom också och bada men de andra ville inte. vi flumma skit mycket, aså jag har typ alldrig garvat så mycket som jag gjorde då haha omg ! vi gjorde lite olika saker och sen gick jag, louise och jollia till hö grejer och satt på de. vi kom hem runt 12 och sen vid 12.30 gick vi ner till sjön utan att säga till nån haha så nakenbadade vi. jag och jollia hoppa i. louise banga först men sen bada hon också det var roligt. vi gick upp igen och sen gick vi och la oss så vi skulle orka vakna.
snart ska jag åka och fira katta. vet inte när jag kommer hem. smsa ! puss ciki.







BAJS



GINBORN

hejsan ! nu sitter jag och louise ute är vid ett bord på philles trädgård. vi har precis gjort salladen som vi ska ha till maten och de andra håller på att duka och så. det är jätte kul och mysigt här. vi har badat, åkt banana boat taxi, åkt flakmoppe, suttit på högrejjer och annat, jätte kul. det är skiit varmt och jag och louise är lika röda som tomater hihi. det gör jätte ont för vi är solbrända -.- det är bara vi som är det. puss ciki.

I'm out

Nu åker jag till Philip i gävle sista minuten kommer hem lördag eller söndag vi får se :)

Puss Julia


bilder från kvällen

                

jag har filmer också lägger kanske upp  dom sen puss ///////Julia

again and again

Idag vaknade jag typ vid 12 och märkte att jag hade förlorat vadet med en killkompis för vi slog vad om att han inta kunde vara uppe hela nattan men han var uppe ända till nio fast han bara behövde vara uppe till 7 (onödig information)

jaja sen tog jag en dusch och sen fixa jag mig och åkte hem till Emmi och schtekte och sen träffade vi Petter.
Vi gick och käka på grillen hehe (tjockisar)
sen var vi ute på ängen med Mio, Christian och Joel.

Nu sitter petter och emmi och tittar på sex and the city filmen haha bögar :P


jag lägger upp bilder sen pusssssssssss Julia


RING !

hejhej, jag ska bara lägga in lite bilder från igår. puss ciki.










flippchill i ursvik

Sry för att jag inte har skriviy på ett tag. Men jag har inte pallat.
idag har jag iallafall vart i ursvik med Alice, Petter, Alex och Emmi och chillat galet i tunnan på ursviksängarna.
Vi hade typ öl och gejer  (alla drack inte) och godis.
Sen tagga Alice och alla kom hem till mig så spelade vi kubb med min syster och hennes kille och jag förlora båda gångerna.
Sen har jag tittar på sex and the city the movie med Emmi mysigt mysigt :)

Ska antagligen sova snart börjar bli ganska trött.

natti natti, Julia


TJABA TJENA MITTBENA !

aså förlåt bloggen för jag inte har bloggat men har inte haft tid. jag lovar att jag ska förbättra mitt bloggande och själva bloggen. imorn innan jag åker kommer jag skriva och lägga in bilder, lovar.
just nu sitter louise och skriver i hennes bok och jag är inne på datan. chattar lite med nåra på msn och så. vi måste typ sova snart så vi kan vakna tidigt.
juste glömde att berätta det här för er men jag har börjat med mittbena ! mobba mej inte eller gör det om ni vill för jag bryr mej inte och det är inget fel med att ha det. det är faktiskt fint och jag tycker jag passar i det. puss ciki.

HAPPY BIRTHDAY !

IDAG FYLLER JAG ÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haha idag sjönga alla till mej på morgonen. sen sov jag och julia. till frukost åt jag två små bullar och julia en. okej jag skriver skit tråkiga saker nu. men ja haha kommer inte på nått. ska taggish till stan snart. pussy ciki.


home / hemma hos ciki ;P

helo sweden I'm home!!!! :D yeyyy!

har saknat sweden som fasiken xD
haha jag kom igår faktist men pallade inte blogga.
idag ska jag göra en hemlig grej som inte min syster får veta för då kommer hon vara jobbig som vanligt. hahah men de är inte röka eller dricka bara så ni vet.

jaja... ciki ska typ färga sin hårförlängning today by the way ciki fyller år idag hon blir fjortis. jag och hennes familj sjöng för henne imorse. men sen somna vi om och vaknade 12 typ.

igår titta vi på en skräckis som hette halloween haha den va inte så läskig :$ okej okej den var lite läskig mobba mig inte för ciki har redan retat mig för de. för ciki tyckte inte den var läskig haha.


Kärlek Julia Westlund.

SOVER ELLER DÖD ?

nu ska julia lägga sej och halv sova-.- laaaaaaaaatmask. vi kollade på filmen halloween och den var helt okej. inte läskig men helt okej. fast julia blev rädd. nu ligger jag här på golvet, ska snart sova nu så jag orkar fekke imorn hihi. jaja. julia är tyst, sover eller död ? natti natti ciki.

CASH

har precis duschat och är hemma nu. julia som har varit i frankrike i typ en vecka kommer sen, har saknat henne jätte mycket. har inte kunnat smsa med henne eller jo vi smsa typ lite typ när hon kom dit och sen tog hennes pengar typ slut, men snart kommer hon. jag vet inte vad vi ska göra ikväll, kanske går ut eller nått.
igår så firade jag min och min brors födelsedagar haha fast han fyllde år för typ två månader sen och jag fyller år imorn ;)
jag fick typ lite cash så nu vill jag åka nånstans och slösa bort allt, men det är söndag idag och typ allt stänger tidigt. men jag kanske ska till stinsen på tisdag så då kan jag köpa saker tihi. ska snart ner och fixa mej och så. puss ciki.

KNOCKS YOU DOWN


TÅRTKALAS

är hemma hos min faster nu, ska snart åka hem. alla äter tårta och skit... jag vill också ha. men nej jag ska inte äta hehe, ví får se hur länge jag kan hålla mej från att äta nått. nu kommer min bror och försöker frästa mej haha men jag blir bara äcklad. puss ciki.


hejdå !

det här blir sista inlägget innan jag åker. jag kommer nog blogga ikväll, vi får se. men nu måste jag skynda och fortsätta packa innan min pappa dampar på mej. hare göööööööött nu på midsommar. pussilussi ciki.


gammal bild på mej och louise. driver driver driver !


BLOGGAR

kommer försöka blogga lite nu innan jag åker. jag tror inte jag kommer blogga nu tills på söndag för jag vill inte att hela min släkt ska veta min blogg. jag åker typ om två timmar tror jag. så nu ska jag baka lite som vi ska ha med oss. pussar ciki.

LÅTAR ! :)

här kommer nåra låtar som jag gillar just nu ! pussy ciki.

 


CIKI DEN BAJSFULA TUNGA JÄVELN

ciki den tuuuunga jäveln har äntligen fattat hur man ska göra nu för att fixa designen som hon har tänkt på skit länge att hon vill ha. julia hoppas det är okej för dej att jag fixar med design så mycket om du inte gillar det så fixar jag den tillbaka som det var förut eller så kan vi ha den som du vill ? men är fett stolt över mej själv mohahahah.


CIKI ÄR BAJSFUL


SAKNAR JULIA MEST !!!!

medelande till julia!!!!
vi kan inte hämta biljetter för jag får inte gå för mamma -.- suck.......
jaa du kan sova hos mej :D jag fyller år på måndag och då ska louise sova hos mej kanske då kan du också göra det men du kan göra det på söndag också om du vill ? så kan vi FEKKEE fekke fekke fekke:) saknar dej min bästaste vänn av alla bästa vänner<333333333333333333333333

sitter och äter klubba nu. kom hem från stan för ett tag sen.
brukar inte lägga in dagens outfit eller har gjort det en gång förut men nu kommer dagens outfit iaf och lite fler bilder. puss ciki.


dagens outfit
vita jeansleggings gina tricot
vitt linne gina tricot
svart tröja hm


när jag solade


Juste: stôrsta dissen

haha jag glômde berâtta nâ jag var pà vâg hem fràn poolen sà var det en jâtte full och tjock fransman som fràga om mitt nummer jag ba: eeeehhhhhh... No I gotta go bye och sprang fôr livet haha skit kul och nu ser jag honom hela tiden vid poolen men han vàgar inte titta pà mig :p lite skôn âr jag vâll ândà ;D

Min syster Julia hon solar topless och dà var det en kille som smygfotta henners tuttar idag hahaha skit kul men hon tyckte inte de var sà kul :p


puss Julia the best of the best ;)

nedrâkning

2 dagar kvar ungefâr tills jag kommer hem.

Jag kan inte svara pà era sms fôr jag smsa fôr mycket med ciki fôrsta dagarna hâr sà mina pengar tog slut :(
Men jag saknar dom flesta jâtte mycket... jag kommer inte sâga vilka fôr dà kanske ngn blir ledsen och det vill jag inte.

Medelande till ciki!!!!
Jag saknar dig med jâtte mycket vi kan hâmta biljetterna pà màndag och vi fàr ses nâr jag kommer hem pà sôndag. jag kanske kan sova hos dig eller ngt (a) jag kommer typ hem vid " eller ngt sànt.

ps saknar dig emmi med. jag kan inte komentera fôr de fuckar sig dà men saknar dig puss puss...


puss Julia


saknar sverige som fan!!

Nej nu ar jag javligt trott pa Frankrike... visst det kan vara skont med sol hela tiden men jag vill kunna ha jeans pa mig och jag vill kunna frysa ibland. jag hatar att svettas hela tiden och duscha typ femton ganger om dagen.
Jag far finnar och fettig hud av solkram och franska tanter ar jobbiga och gglor och pratar om en hela tiden.
det finns typ triljareder regler i varan pool typ man far inte ha madrasser eller bollar man far inte dyka eller gora bomben. man maste duscha innnan man ska i poolen och inga skor i poolomradet. Nej nu vill jag hem och jag kommer om 3 dagar see you then?

Nu ska jag ga och posta ett vykort till ciki om jag hittar en postlada.

Puss Julia

?!?!?!

ja, ni vet ju att jag blev lite blondare ? jag ville ha ljusare hår men färgningen blev lite misslyckad. jag har typ råttfärgat hår nu-.- fast jag får ändå komplimanger för mitt hår ?! jaa den stora frågan är nu... ska jag bli blondare ? platinablond ? bara lite blondare ? jag vet inte. jag får typ inte färga håret mer för min mor men ja min hårfärg är så bajstråkig. eller ska jag bli mörkbrunett ? jag kollade på lite bilder häromdagen och såg bilder på mej som brunett och jag tror jag tycker det var finare. men det är fett onödigt att färga håret mörkt nu när jag har färgat hår ljusare några gånger...? men USCH USCH USCH vad jag HATAR mitt hår bääääh vad hemskt det är :/

VILKEN HÅRFÄRG TYCKER NI JAG BORDE HA ?
den jag har nu ? platina blont ? lite blondare ? mörk brunt ? JAG VET INTE ?!?!?!?!?!?!?!

puss ciki


CIKI SVARAR PÅ FRÅGOR

- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan eller tungan?  -
tungan
2. vara seriös eller rolig? - rolig
3. dricka röd eller grön mjölk? - grön
4. brinna upp eller drunkna? - död eller levande ?
5. umgås med dina fiender eller föräldrar? - föräldrar

- OLIKA ÄFRÅGOR :
1. är du kär i nån? -
nej
2. sol eller måne? - sol
3. vinter eller höst? - höst
4. vänster eller höger? - höger
5. soligt eller regn? - sooligt
6. vaniljglass eller chokladglass? - hm båda ?

- OM DIG :
1. hur mycket är klockan just nu? -
20.29
2. fullständiga namn? - Ciara Lovisa Cairns Karlsson
3. vart vill du bo? - en lägenhet som är ganska nära sundbyberg centrum, byggnaden är grön
4. hur många barn vill du ha? - inga tror jag eller vet inte
5. vill du gifta dig? - aa sen
6. rullar du spagetti eller skär du den? - rullar
7. har du ätit sushi? - aa
8. lyssnar du på nu? - inget
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - orkar inte titta
10. humör? - just nu ? inte så bra

- HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon? -
2. sjungit? - jaa det klart, sjunger alltid
3. blivit kramad? - aa
4. känt dig fånig? - hm kmr inte ihåg haha
5. saknat någon? - ja
6. dansat galet? - nej haha
7. klippt håret? - nej
8. gråtit? - aa
9. ljugit? - tror det
10. blivit kysst? - nej

- OLIKA FRÅGOR:
1. har du någonsin blivit jagad av polisen? -

2. har du en hund? - nej
3. sover du helst själv eller med någon? - med någon
4. tror du på spöken? - nej

0704333047 /CIKI

äter malaco truly juicy nu medans jag dampar. aså ööööööhöhöhöhöhöhöhöhöhhöhö damp daaaaaaaaaamp. jag blir så irreterad aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahah.

DH IS DA SHIT

OMG !:O
kollar på DH det är fett scary haha. dave är fett läskig och weird. haha han påminner lite om mej själv. det är reklam men jag tror det börjar nu snart, så ska gå tillbaka till tvn. pussy ciki.

om någon vill smsa 0704333047 :)

julia is the schteker of the schtekers

Hej.
Nu sitter jag pà samma internetcafé igen pà samma dator med samma fucked up tanjentbord dàr alla boktàver sitter pà konstiga stàllen. Men jag bôrjar vànja mig.
iallafall sà har jag och min irriterande familj vart i Italien pà marknad vi bilade dit och tillbaka men kràsen som jag àr sà kôpte jag ingenting.
sedan àkte vi till Monaco (det àr ett litet land bredvid frankrike) och kollade pà skitstora lyxbàtar typ skit fina ochjag àr sà avundsjuk. Jag fàr vàll skàrpa mig i skolan sà jag fàr ett bra jobb ocksà. and then they will be mine (stavade jag ràtt?)

Det har vart sjukt varmt hàr idag det var 32° i skuggan sà jag gissar att det var ca 40 grader i solen?
Nu ska jag och Julia springa hem, byta till bikini och hoppa i poolen.
hare bra

puss Julia


 p:s 4 dagar kvar tills jag kommer hem jag lângtar som fan fôr jag gillar inte att spendera tid med familjen schh sâg inget.


HEJ

nu tänker jag ledsen äta eller vad det heter. ni vet när man äter för att man är deprimerad ? jaa det tänker iallafall jag göra nu. puss ciki.


skiiit gammal bild men älskar den ändå och er ! :)

VARMT ?

louise gick för typ ett tag sen. jag ska gå ut och se om det är varmt ute. sen får vi se vad som händer idag. puss ciki.

BILDER FRÅN CIKI

bilder från de senaste dagarna ! :)


Louise kollar på glassar !


OMG VAD SÄÄÄÄÄÄXI JAG ÄR, SÅ JÄÄVLA HET, DET FINNS INGEN VACKRARE


nutti nutti nutti hähä


vi träffa shaun på bussen, så han berätta om hans olycka med tanden :/


FÖRLÅT

hej, förlåt att jag inte har bloggat men har inte haft tid. jag och louise kom precis hem, nu ska vi gå och titta på någon film, får se vad vi hittar. hare gött igelkött, ciki.


frankrike

hejhej nu sitter jag pà ett internetkafe i frankrike och deras tanjentbord àr skit konstigt sà ifall jag skriver fel sà àr det dàrfor.
mitthàr àr knullrufs for de àr sà fuktigt hàr sà de lockar sig som fan och mamma làter inte mig platta det.

det àr typ 30 grader hàr och jag har brànnt mig runt hogra ogat sà det ser ut som en blàtira typ.
saknar sverige ganska mycket faktist fast det typ àr minus grader dàr?

vi bor i en làgenhet ned utsikt over medelhavet och det àr ganska fint men de jobbigaste av allt àr att jag delar rum och alla ska typ upp 8 pà morgonen nàr jag vill sova.

havet àr skitfint och de àr inte overdrivet kallt heller ganska najs.
jag àr ganska forvànad att jag och julia hittade ett internetkafe for nàr vi skulle fràga o, vàgen var det ingen som kunde engelska sà vi fick gà till en turistbyro och fràga om en karta xD haha.

ikvàll ska vi in till nice och kolla runnt lite. vet inte varfor men men...

puss Julia

frankrike

Klockan 4 på morgonen åker jag till flygplattsen och mitt plan går 20 över 7 på morgonen. Då åker jag till frankrike i värmen och Solen medans ni får stanna i regniga sweden. Jag kommer hem den tjugonde. jag har 60 kronor på mobilen så jag kan nog smsa lite iallafall.

Puss Julia


HEMMA !

shooosan, hemma från philles land nu. har precis duschat. förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. men jag glömde och orkade inte, sen var det kul att störa julia också haha. louise är på väg hit. har inte träffat henne på ett tag känns det som. vet inte vad vi ska göra ikväll, får väl hitta på nått. puss ciki.

bajs på Ciki

Nu får jag lite damp på Ciki för jag tänkte nämligen bloggstejka tills ciki skrev ett inlägg men hon värkar inte vilja göra de och jag kan inte låta bli att skriva :P

Idag har varit en deprimerande dag jag segade hemma tills typ 4 och sen åkte jag till kista med min mami och köpte lite shit. Sen var jag med alice i ursvik och chillade galet :p Och nu sitter jag hemma hos henne och myser, jag sitter vid datorn och hon snackar i lur med nån ´kille i norrköping (tror jag).
vi har tittar på film och så kom polly hette den och ätit ostbågar och CHOKLAD!!!
Sover här i natt.

puss Julia


and here we have Alice (hon kommer få damp när hon ser att jag tog en bild från henner data :p)


FIN ?

vad tycker ni ? jag har gjort den helt själv, med lite hjälp av phille haha.



heeeeeader  !

hemma igen

Nu kom jag nyss hem från grönan med Curry och Mirella. Måns var där och när jag och mirella stog i kön till frittfall så kom han och vi börja skrika som fan haha han ba log mot oss :D  aså sheit va fiiiiin  han är!
när vi var där träffa vi molleby och soppan trevligt trevligt.
På vägen hem när jag och Mirella var i slussen så flumma vi lite haha och de kom fram en liten pluttig kille och ba va sjunger ni (han lekte packad) han ba är ni fulla? vi ba neej han ba aha okej sen så kom han och höll om mig och ba snälla tjejer till hans kompis jag ba euuw vi e för gamla för dig lilla gubben och sen gick vi för att möta Mirellas mamma som körde hem oss.

puss Julia

          



den lilla killen som kom och lekte packad. :P

nrj

nu taggar jag till NRJ see yaa Puss julia


tråkelicious

Jag gick upp klockan 7 imorse för att gå på Saras avslutning och Sara fick två stipendium ett för svenska och ett för toppbetyg. Vad förvånad jag blev... NOOT!
Men de var faktist inte så jätte tråkigt där (gemfört med min avslutning).
Efter det åkte jag hem till mamma min och åt lunch med släkten.
Det blev ingen färgning av ögonfransarna idag för min frisör var fullbokad det får bli en annan gång.

Nu sitter jag och har tråkigt för jag ska inte på nrj fören om  typ 2 timmar för det börjar 7.

Puss Julia


planer för tomorrow

På morgonen vid nio ska jag gå på min systers skolavslutning och titta när hon går ut nian.
På eftermiddagen ska jag till frisören och färga mina ögonfransar. Sen på kvällen ska jag gå på NRJ in the park med Mirella och Cornelia. då kommer bland annat Milow (ayo technology) och Måns zelerlöw *dräggel*. kommer bli gaaalet kul.
Men nu ska jag sova för jag är fortfarande lite sjuk så jag hoppas jag blir bättre tills imorgon.

Puss Julia


låten som jag och ciara går och sjunger på hela tiden :p


BAAAAAAAAAKA !

vi har precis gjort smet. vi ska lägga in den i ugnen. sitter och lyssnar på soulja boy som de spelar på the voice. jag vill till grönan snart igen ! alla säger att grönan är fjortis, haha det kanske finns många fjortisar där men man är verkligen inte fjortis om man är där. det finns mer vanligt folk än fjortisar där och det finns lika många blattar och emos där, okej kanske inte emos haha men ändå. och det här måste jag säga som jag tycker är så himla onödigt men det var nåra fjortisar i kön till pop, aså de stod där typ helt tysta och den ena prata i lur, så kom det nåra blattar lutad sig över staketet och höll på att säga saker som ''fula fjortisar, aså de är så fula''  och ''så jävla dumma, fula''. och fjortisarna fatta ju att blattarna menade de eftersom att de stod framför de och sa det. det var så himla onödigt de hade inte gjort nått. jag förstår ju att det kan vara lite kul att mobba fjorrar iblan haha men de hade inte gjort nått ? och jag fatta inte varför blattarna gjorde det för blattar är nästan exakt som fjortisar, röker, tar fjorre kläder, de kanske inte knullar runt, men de skriker skit mycket nu för tiden. jag var nere i tuben så kom det nåra blattar som skrek skit mycket haha de kanske ville ha fjorrarnas uppmärksamhet lr nått herrejösses haha. jaja nu tänker jag fixa med det vi baka. puss ciki.

mot sumpan

Nu taggar jag till Danni i sumpan med Emmi får se vad som händer...
Ha det bra

Puss Julia

JESUS!!!

helo jag fick helt plöttsligt en sjuk idé när jag satt och tråka :
Jag gör en mittbena och går ner och leker jesus för sara och peter(saras kille)
så jag gjorde en och gick ner (ni kanske tycker att jag är konstig som skämmer ut mig för saras kille men dom har vart tsm i 2 år så jag känner honom ganska bra)
aja när jag kom ner fick sara damp och sen blev hon glad och började ge mig massa komplimanger och sa att jag passade as bra  i mittbena och att jag såg äldre och mognare ut och inte som en fjortis.

Lägger ut lite bilder på mig med mittbena (så kan ni få er ett skratt också)

               

JA jag tog trilljarder egobilder mobba mig inte ...

Puss Julia


HAHAHAHA/ CIKI

Phille: vad ska du bli när du blir stor då ? Jag: hora. Phille: varför ? Jag: man känar. Phille: okej ? Jag: lr jag kanske ska bli en hora som är ägd av en pimp, aså en sån som säljer tjejer. Phille: nej, varför?! Jag: jag vene. Phille: nej varför ska du bli det ?!:o Hahahaha han trodde på det haha, fast kanske ska bli det. Vem vet ? :p

bästa sättet att starta sommarlovet med...

Idag fick jag det efterlängtade sommarlovet och vet du hur jag börjar mitt sommarlov? Jag blir förkyld och sjuk.
Det känns ju skit bra.
Nu ska jag ladda ner en film (lagligt) och äta choklad och dricka te och sura för mig själv.

Puss Julia



GÄVLE STATION

Vi sitter på gävle station. Vi missade vårat tåg, så nu sitter jag här, kim lite längre bort och phille gick nånstan. Vi ska typ hem till de. sen vet jag inte vad vi ska göra. Hahaha jag Bloggar från luren bara så ni vet. Puss ciki.

dagens och gårdagens

Igår var jag på Grönan med Philip och Ciara. Sen på kvällen shoppa jag i kista med dom med. Jag köpte en randig tröja, Vita ballerinaskor och en ny mascara. Innan kista var jag och tittade på min systers bal (du vet inte hur avundsjuk jag var) alla var skit fina.

Idag har jag haft skolavslutning det var bajstråkigt men nu har jag äntligen sommarlov!! woho :D
Ska träffa emmi idag vi får se vad som händer.

Puss Julia

             

1 - sara och hennes kompisar på balen.
2 - Dom igen.
3 - Oscar, peter och Sara på balen
4 - Samma
5 - Så ser niorna ut när dom går ut i min skola.
6 - tröja jag köpte
7 - Mascaran jag köpte
8 - skorna sm jag köpte


PARY LIKE A ROCKSTAR

shuelulusan. som sagt så tältade jag, phille och julia inatt det var kul på kvällen innan vi skulle sova. sen på morgonen vaknade jag av att philip gjorde nått -.- han typ frös så han hade gått till min ytterdörr men sen kom han på att han inte hade några nycklar så han gick tillbaka. jag frågade vad klockan var och klockan var 5 ?!?! haha fast julia sov fortfarande. sen vaknade jag och phille igen, var uppe ett tag och sen väkte julia. sen fixade vi oss i typ 5 timmar, phille blev lite irreterad. och tillslut åkte vi till grönispönis. typ alla från våran skola var där. vi var inte där så jätte länge. vi åkte hem och var hemma ett tag. sen gick julia till hennes systers bal. runt typ klockan 18.30 åkte vi till stan. men vi han kolla i typ två affärer innan allt stängdes så vi åkte till kista och var där till 20.30 då vi åkte hem. jag köpte en grå t shirt. nu sitter jag här i mitt rum. vet inte vart phille är men vi ska iaf sova snart, sepe skola imorn haha men det är skolavslutning så det blir chill och sen ska jag till kim och philles land :) puss ciki.


        

vi spela basket haha
knas på studsmattan
''jag hjälpte till att bygga tältet''
jag vene hur de byggde tältet ?

Tältning

Jag har inte sovit så bra i natt aså jag tälta i Cikis trädgård med henne och Philip. Philip skulle upp klockan 5 och ut jag vet inte vad. haha sen var det fåglar och täckebyte mitt i natten.
Jag var lite knas i går kväll när vi skulle sova och alla blev irreterade på mig när jag låg och garva och sa saker som "Philips tår luktar flodhäst" och " Ciaras händer luktar skärt" haha fan vad skön jag är.

Inge mer tältning för mig tack sov så jävla dåligt.

Ciki lägger in bilder sen men nu taggar vi till grönan.

Puss Julia

lapplisa

I fredags åkte jag, mamma, Julia och uffe till landet. Påvägen dit åkte vi till willy's och handla och jag och Julia hade tråkigt så dom lapparna man får med priset på när man väger saker satte vi på främlingars rygg.
Sen när vi var framme så tog jag och Julia ett dopp i våran pool i 13 grader skit kallt men kul ;D

Lördagen rymde jag och Julia från landet på morgonen. Vi hade snackat med Ciara på kvällen och frågat när tidigaste bussen gick från vårat land och hon sa klockan 7 så vi gick upp 6 och gick till bussen men då såg vi att den gick halv elva så vi fick ligga och vänta på bussen i fyra timmar (tack Ciki). Jag låg på sidan av vägen och sov och julia låg och lyssna på musik. Alla som körde förbi stannade/saktade in och vissa fråga om vi mådde bra de trodde att vi hade deckat eller nått det var jätte kul.

När jag kom hem gick jag till Ciara och fixa mig sen gick vi till golfängarna och träffa lite folk och var där sen var vi med Petter, Filipe, Norton och Joel och titta på sverige matchen hemma hos Norton.
Sen sov jag hos Ciara.


                     

     

Bilder:

1 - random som jag satte en lapp på :p
2 - random igen med två lappar på :D
3 - Julia med lapp på haha fatta ingenting.
3 - jag red omkring på julias axlar.
4 - jag och Julia vänta på bussen på gatan.
5 - jag och Julia igen.
6 - Julias hår.
7 - golfängarna
8 - Norton filipe och petter

Puss Julia


SLEEP

har precis lagt in en hårinpackning i mitt hår, ska ta bort den om typ 10 minuter. julia ligger och sover som vanligt. aså jag kan inte sova länge på morgonen. som idag jag vakna typ klockan 8. idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. philip och hans familj kommer så får väl hitta på nått. puss ciki.


julia och jag på väg dit.

LÅNGT

shuelululu. idag var det nationaldagen som sagt. först kom julia hem till mej och så fixa vi oss. sen gick vi till golfängarna, träffade lite folk och var där ett tag. jag och julia skulle gå till grönan men när vi hade gått ner i tb så såg vi sofia och mirella, då följde vi med de tillbaka till golfängarna igen. var där ett tag. sen följde vi sofia till tb igen för hon skulle hem. och sen gick vi tillbaks, igen. vi var där ett tag och gick runt. sen följde vi mirella till busshållsplatsen och satt där och prata ett tag, sen åkte mirella och jag och julia gick till ica men köpte inget. vi gick hem till mej och var där ett tag. sen gick vi ut och jag fick damp på min sko, vi satt typ på gatan haha. sen gick vi till en pizzeria och träffa filipe, norton, petter och joel. vi satt där med de ett tag, och julia skämmde ut mej. de hade vunnit en såndär stor choklad så vi fick lite, mums haha. sen gick vi hem till filipe och norton och kolla på fotboll, inte för att jag fatta nått som hände men det var kul. vi var där ett tag tills min mamma ringde och sa att vi skulle hem. vi kom hem för typ 45 minuter sen och nu sitter jag här och julia ligger på golvet. puss ciki den tunga jäveln.

     

nån karusell
jag separ mej på marken
norton filipe och petter

NATIONALDAGEN

har precis gjort magträning. väntar på att julia ska komma sen ska vi till grönan och sen till ängarna eller nått. jag vill åka till kungsträdgården har hört att de också ska ha saker där och sånt, men vi får se. just nu sitter jag och smsar och lyssnar på musik. kanske ska gå och börja klä på mej snart. puss ciki.


BÄHBÄHBÄH

idag var jag i skolan. sen åkte jag till stan och köpte en bikini. vi skulle köpa hårfärg men vi var tvungna att åka till sumpilicious för att göra det. sen åkte vi hem till mej och jag färga mitt hår. nu sitter jag här och lyssnar på musik.


     

axel och julia
lucas tror jag han heter och lucas haha
färgade igen, kanske ska bleka

ingen morgonmänniska

sista dagen i skolan idag, vi skulle typ ägga skolan idag men jag är pank/tappa bort mitt bankomatkort så jag kan inte köpa ägg. Men det ska bli kul att titta på.

sen ska vi städa våra skåp och göra ngt som en klass efter det slutar vi typ runt 12 de e ganska najs :P

Puss Julia


gammal bild på mig och Ciki från vintras.


FRUKOST

nu sitter jag här och äter frukost. ska snart gå och fixa mej. det är typ bara halv dag idag. vi ska typ städa skåpen, göra nått med klassen, äta sen slutar vi, klockan 12. jippi. då ska jag in till stan och köpa en bikini. puss ciki.

ROLIG GUBBE

hahah uffe (mammas kille) drog nyss skit roliga skämt hahah:

 uffe- Vet du hur man får in en elefant i ett kylskåp?
jag- man sätter in den och stänger (haha fan vad smart jag är)
Uffe- vet du hur man får in en giraff i ett kylskåp?
Jag. sätter in den och stänger dörren ?
uffe- nej man tar ut elefanten och sätter in giraffen.
jag- HAHAHAHAHA (jag dog av garv)
uffe- om giraffen och elefanten skulle springa ett lopp vem skulle vinna ?
jag- giraffen?
uffe- nej den sitter fast i kylskåpet.
jag- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

han är sååå jävla rolig!!!

aja bajs på det nu kör vi röstning här:

vem tycker att ciki gör för många inlägg så det tar upp hela bloggen?

Puss Julia


färgning

jaha det här var inte den bästa dagen. imorse missade jag 5 bussar först skulle jag ta en som gick 20 i 8 sen 10 i 8 sen 5 i 8 sen 8 och sen tio över men han med en som gick halv 9 så jag kom en halvtimme sent.
Sen fick vi veta att dom ska splittra alla klasserna i åttan så man får nya klasser och alla grät och kaosa och skolka.
 men jag blev inte så förvånad för min skola är så störd. 
 Efter det gick jag och Ciara till  frisören och hon slinga sitt hår men blev missnöjd så vi gick och köpte hårfärg och färga hennes hår igen. 
                                           



Puss Julia

ÄÄÄLSKAR LÅÅÅTEN / CIKI



ÄLSKAR SEANS RÖST&LÅTEN ;)

**** YOU

nu har jag färgat håret igen. det blev ljusare. ska nog färga en gång till snart. ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. jaja här kommer lite bilder på mitt nya hår. puss ciki.


haha jag, ful som alltid men hade ingen annan.


mitt hår, det är ljusare i verkligheten.

BLONDIE SNART !

kom nyss hemm från frisören, det blev inte så jätte blont så ska färga igen nu !
idag i skolan fick vi reda på att i åttan ska de splittra alla klasserna. alla sjuorna var i aulan och skrek åt rektorn och viserektorn. det var jätte många som börja gråta och typ alla gick hem från skolan. jag tycker det inte är så bra att de splittrar på klasserna men våran klass är inte den bästa så jag bryr mej inte så jätte mycket. ska ändå byta skola.
 puss ciki.


richy och linnea


jag i frisörsallongen


resultatet

sista dan

woho idag är det sista dagen med lektioner och det känns gaaalet najjs. Imorgon ska vi bara städa våra skåp och sen göra något med klassen och efter det så slutar vi.
Sen på måndag är vi lediga och tisdag SKOLAVSLUTNING!!!!

jaha den här morgonen var väll som alla andra bara att jag fick en stöt av min brödrost och det gjorde ont som fan, haha fan vad jag är klumpig.

Puss Julia.

     
aså vilka schtekare jag och ciki var i vintras haha (klicka på bilderna)


JIPPI

har precis sytt in mina jeans. de är ganska tajta men lite lösa där nere för de är lite för långa. haha fhan vad jag äger, är fett stolt haha. sitter och dricker nån soya mjölk choklad grej så jag ska få i mej lite protein eller vad det är, så inte min mamma tjuter. puss ciki.


älskar er !

IDAG

shuelululu, idag var det skola. fick sluta en timme tidigare för niorna skulle spela basket med lärarna. då gick jag och richy till bp och träffa julia. sen åkte jag och julia till stan. på tb träffade vi whyles och vi satt och snacka lite haha. jag köpte en tröjja och en bh. sen gick jag och julia hem till mej, men julia var typ tvungen att gå precis när vi kom hem, så jag följde henne till bussplatsen. nu vet jag inte vad jag ska göra kanske går ut och träffar nåra eller nått, vet inte om jag orkar. här kommer lite bilder. puss ciki.


jag och axel på son ahaha


moa och keivan...


richy och axel haha :p

påsk för typ 7 årsen


hahah fan vilken rolig bild jag kan inte sluta skratta åt den xD
vilka katter asså (specielt sara haha)


Puss Julia

-dresscode-


Det här har jag på mig idag.

puss Julia

mtv movie awards

haha borat kommer ner i taket som en ängel men han ramlar ner över publiken så hans rumpablir upptryckt i eminems ansikte. eminem blir skit sur och går därifrån hahah så jävla sköna.


puss Julia

-

aså omg kolla vad klockan är :o hur kan jag vakna såhär tidigt ? typ första gången på femhundra år. idag ska jag till skolan. sen in till stan. puss ciki

Lite dumheter från mig

haha jag känner mig inte så smart just nu.
När jag kom hem var jag tvungen att plocka ur diskmaskinen och så tog jag upp en vas och sa vafan är det här för konstigt glas ?!  och efter det så skratta sara och peter (saras kille) åt mig i typ en kvart och jag fatta inte sen sa sara att det var en vas och jag blev så klart helt röd i ansiktet och la undan den.

Snart är det desperate house wifes yey! :)

Puuss Julia


live från stenhamra

hejhej Nu sitter jag hemma hos Moa. Vi har bakat kladdkaka som är i ugnen nu. det ska bli gott.
Vi var så himla sugna på de efter skolan så jag följde med henne hem till stenhamra.

Puss Julia

-



HUVUDVÄRK

nu sitter jag här hemma, gick hem lite tidigare från skolan eftersom att jag hade ont i huvet. lyssnar på milow igen :) idag hände inget speciellt i skolan. efter gympan gick jag, mirella och julia till bp och där såg vi teo, ogge, lucas och whyles. jag köpte en klubba och sen åkte vi tillbaka till skolan. det regnade skiit mycket och det var fett kallt :/ skriver senare också. puss ciki.

GYMPA

snart ska jag gå till skolan. vi har gympa som första lektion. jag hatar gympa har alldrig gillat det tror jag haha. sen får vi se om jag måste sitta där uppe resten av dagen hah. hoppas ingen ser mej nu på väg till skolan, för jag går alltid osminkad innan gympan och idag är mitt hår koas, det är alltid det men det ser ännu hemskare idag, usch. puss ciki.

åh tråkiga gympa vad är meningen med dig ?

Blääää idag har jag gympa på morgonen. Det kan vara skönt om det är fint väder och ute gympa men nu ska det regna och vi ska ha ute gympa. Min lärare har den mest irreterande rösten. Han är så jobbig.
Jag kommer ändå få ig i gympa vad jag än gör eftersom att jag typ har gått på 5 lektioner av miljarder. bajs på det.

Jag har sovit jätte dåligt inatt för jag öppnade fönstret igår kväll och då blev det iskallt. Så jag har frusit hela natten.

Puss Julia

BRUNETT CIKI GOES BLONDIN CIKI

jag ska färga håret blont ! eller vad tycker ni ?
 brunett ciki eller blondin ciki ?


18.34

idag på son var det nåra som var ute på skolgården och kasta in kottar i classrummet och så var det folk som lutade sej ut ur fönstret och höll på. då såg rektorn det och kom in till vårat klassrum och blev lite arg på oss. då höll typ sofia och ogge på så hon sa att de skulle med henne upp till hennes kontor. medans hon pratade garva jag för det såg lite roligt ut. då sa hon att jag också skulle följa med upp. vi fick sitta där så kom vise rektorn och sa att vi skulle skriva varför vi gjorde det vi gjorde och så. sen fick vi sitta där hela lektionen och längre. sen sa han att jag skulle skriva vad jag skulle göra nu för att förbättra situationen eller nått. men jag gjorde inte det haha. sen tillslut skrev jag bara att jag skulle säga förlåt -.- men det dög inte, så vi måste sitta där imorn typ tills vi kommer på vad vi ska göra. och vi får inte ens sitta bredvid varandra utan vi måste typ sitta på olika ställen. men aså tro ej att jag ska sitta där hela dagen imorn :s

aså min skola ÖVERDRIVER med allt aså jag log typ bara, sen ska sitta där uppe resten av terminen tills jag kommer på vad jag ska göra nu ?! halå jag skrev ju att jag ska säga förlåt, vad mer vill de att jag ska göra ? aså jag kommer gå hem imorn om de tvingar mej att sitta där uppe, skiteri om jag får hundra kvarsittningar, det finns ändå inga fler kvarsittningar den här terminen haha. men tror ändå inte de kommer göra så jag måste sitta där, eller ? :s

här kommer lite bilder från olika tider i helgen. puss ciki.


i söndags när jag bada ;D


julia på grönan


adam, richy, julia och mirella. vi var ute på rasten, jag fick daamp, så jävla varmt.


axel ligger och solar


hahahah när jag är uppe och skriver hos rektorn

CIKI LOVES

me looove !


SKOLAN

ska snart gå till bussen och åka till skolan, bäääääääääh tråkigt, men efter skolan ska jag till grönispönis, you heard me haha. puss ciki.

Kärlek är som en duva, håller man den för hårt kvävs den,
håller man för löst flyger den bort.



MILOW

shuelululu, sitter och lyssnar på milow ayo technology :) älskar den, den är så bra. väntar på att mitt hår ska torka så jag kan platta det. puss ciki.

She always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info
I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she gone give you what you want
Baby this a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying
Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me


?

jag är skit sur och irreterad på mej själv nu, men det blir nog bättre när jag får komma till skolan och träffa folket där. nu sitter jag här och äter min frukost. ska snart gå och fixa mej. puss ciki.

RSS 2.0