UTE IGEN !

shue brää, kom precis hem från att ha varit ute med julia, alex, zebulon och johan. haha det var väl roligt. idag har jag solat och badat, fick lite färg men inte mycket. sen var jag på grönan med julia, åkte typ tre grejer haha sen åkte vi hem och sprang runt i stan och tb. sen var vi lite mongo på väg hem och så haha orkar inte skriva mer. puss ciki.

lägger in bilder imorn...... eller inte haha


Frankrike

Nu är det exakt 2 veckor kvar tills jag åker till Frankrike. ska bo i niss (stavning?) och ska åka till s:t tropéz lite också. woho.


bild från förra året i turkiet.

puss Julia

fiska aborre

haha kunde inte komma på en rubrik så de blev fiska aborre.

jaja back to the stuff. min syster har fixat lite med design och så men headern fucka sig så den kommer lite senare.


puss Julia

http://www.youtube.com/watch?v=xk3mqU4bwbY&feature=related

sitter och lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=xk3mqU4bwbY&feature=related haha jag vet att den är gammal men har fått den på huvudet så måste få lyssna på den så den kan försvinna. är fortfarande hos min faster, kommer hem imorn nån gång på dagen. på måndag kanske jag ska till grönan. nån annan som ska dit ? puss ciki.

slöseri

Jag har iallafall missat det fina vädret idag för jag har suttit i kyrkan och pratat om komfirmationslägret i augusti och lekt Älglekar (?).
jaja det var väll mys men alla i min komfirmationsgrupp är så blyga, det är typ bara jag och emmi som pratar.
men det var inte så häskt vi fick kebabpizza till lunch hehehe :D

Puss Julia

SUMMER IS ON ITS WAY

sitter här ute på min balkong nu och lyssnar på musik och solar, hähä alla mobbar mej för jag är en blekis men nu hoppas jag att jag blir lite brun,  ska sola mer idag senare och kanske bada :D
mår inte så bra men mår iaf bättre en vad jag gjorde när jag vakna, bäh jag orkade inte gå upp imorse men om jag inte gjorde det skulle jag bara må sämre, så jag gick upp ändå så jag inte skulle missa solen. kanske träffar nån snart. måste åka till sumpan sen. jo juste igår var jag i sumpan med julia, emmi och alica, vi var typ i ung. var tvungen att gå hem ganska tidigt, men det var nog bra för på vägen hem fick jag sådär jävla ont i huvet igen. måste göra lite mer magträning snart. puss ciki


Komfiramtionsträff

Godmorgon.
Snart ska jag springa till bussen och åka till kyrkan, kommer komma lite försent men de spelar inte så stor roll.


whats crackin' biatches ?

Helooo.
Kom nyss hem från sumpan.
är fan lite rädd pappa springer omkring i huset och spökar haha han kommer in hela tiden och frågar massa shit.
Aja sumpan var väll okej. Det var sista  Ung för i sommar tror jag ?
jaja på bussen hem så satt jag emmi och alice och klappa händerna vi ba Kebab! *klapp klapp klapp* haha skit ruuligt.

imorgon är det komfirmations träff ska upp NIO och vara i sumpilicious klockan TIO!

jaja njuut av eran sovmorgon medans jag kommer dö av trötthet.


Puuss Julia da worlds greatest ;) <3

BILD !

¨

slänger in en bild !

.

har precis gjort lite magträning eftersom att jag får höra från folk i skolan att jag är tjock, *host* intigam *host*. haha jag sitter och väntar på att julia ska komma, vet inte vad vi ska göra ikväll, hoppas iaf att det är nått roligt. aja hare bra ciki.

29/5

shuesan. idag har jag varit i skolan, kul -.- och sen åkte jag och julia in till stureplan för julia skulle köpa ett par solglasögon men de kosta 1119 kr, och julia tyckte inte det var värt det så vi gick till urban outfitters och kollade på solglasögon men vi hitta inga där heller så vi gick till tunnelbanan och åkte hem haha eller vi råkade åka till rissne först för vi glömde att gå av men sen åkte vi tillbaka igen. det var skit många sånna där stora grejer som studenter åker på i stan haha, de kasta öl på oss och spela music, skit kul. sen var det två stycken som satt i en vanlig bil typ och hade oxå music och drack men det verkade fett tråkigt haha. skriver mer sen ikväll eller imorn. puss ciki.


typ ala ute på reading


reading igen


pass på mitt utseende

shuelululu, kom nyss hem. idag var det vanlig skola. teo och whyles jobbiga som vanligt haha nej driver de är skit gulliga. efter skolan gick vi till bp och träffa nåra från klassen haha ja där var teo och whyles igen och molle. vi var där ett tag och sen åkte jag och julia in till stan. sen träffade vi louise. vi kollade runt lite i affärer. haha vi såg oxå en person som julia inte ville träffa för hon tyckte hon var ful, men julia är alldrig ful, alltid lika vacker haha. sen såg vi molle igen och en annan kille som heter typ soppan eller nått. sen åkte vi hem. på vägen hem var det massa studenter som sjöng och skrek i tåget haha skit kul. jag och julia sprang hem fixa oss och tagga till vårmarknaden i sumpan men det regnade så hela jag såg så jävla fuckad ut och var tråkigt så vi åkte till duvbo och träffa alex, zebulon och johan var med de haha och sen gick vi hem. nu sitter jag här, har skit ont i huvet ska gå och titta på lite tv snart. puss ciki.


teo gör nått xp haha


whyles, molle och teo -.- haha


julia och nåra studenter :p


hihi vi dansa medans vi vänta på de

...

jag har beslutsångest vet inte vad jag gör. känner att jag måste lyssna på mig själv och vara mig själv men det är så svårt.
Det är så många viktiga människor som jag har förlorat i mitt liv och jag ångrar det men nu är det försent.
snackade nyss med min syster på msn och nu rinner tårarna.
livet är så jävla svårt. Gör man ett misstag kan man alldrig ändra på det. för det kommer alltid finnas där, det kommer alldrig att raderas. om jag ångrar det får jag ångra det resten av livet. jag kan inte åka tillbaks i tiden  och varna mig själv för det jag kommer göra.
därför måsta jag lära mig att tänka efter innan jag gör saker som kan såra mig och andra för resten  livet...

/ JW

kyrka och äckliga knarkgubbar

Hello, Kom nyss hem från stan med kyrkan vi har ätit middag på en kinesresturang haha det kryllade av kineser och dom pratade as kul haha jag satt typ och garva.
Innan så var jag och Emmi i sumpan en stund och vi satt och snackade på en fyllebänk och så sitter en knarkare framför oss, han ba det är någonting med hormonerna på sommaren ni är så snygga. och massamer om att vi var fina och så jag ba aa visst är vi snygga? men vi är snygga åretrunt han ba nej på vintern har ni på er tjocka kappor och trapar runt på landsvägen (han prata med finsk dialekt) han hade helt röda ögon. haha sen kom jag med den klassiska urkäkten:
- Våran buss kommer snart.

När vi åkte hem från stan så var det en kille som var as duktig på gitarr på tunnelbanan skit bra.



knarkgubben haha :p


på resturangen.



killen med gitarren. haha han var så jävla bra!!!

puss Julia

CHILILILIGASTE DAGEN

hejsan, har precis pratat i lur med louise. idag vare drama, vi gjorde massa konstiga lekar ? på morgonen. sen på rasten åkte jag, moa, sofia, julia och mirella till bp och satt på donken, där var det lite knas. när vi kom tillbaka till skolan skulle vi kolla på filmen sandor slash ida, hahaha jag garva fhan igenom hela filmen haha det var skiit kul, sen så var det nåra som hade vunnit choklad så jag tog en massa utan att de märkte, hoppas jag iaf och gav till folk. sen vi fick popcorn, läsk, sandra och intigam hade ben n jerrys och en stor påse godis, som vi inte fick äta ifrån men jag tog ändå haha. sen slutade vi. då åkte jag och julia hem till mej. det var en ganska chillig dag haha. puss ciki.

lägger in bilder från dagen senare, men nu får ni nöja er med den här ! :)



Frukost

Jaha jag vaknade av mig själv lockan 6 och sen låg jag i sängen i en halvtimme utan att kunna somna men sen när väckarklockan ringde blev jag trött.
Sara min syster gjorde frukost till mig idag haha jag blev jätte förvånad (även fast den inte var den godaste)
Sara ba Du får ingen näring i kroppen och då blir du bara hängig och trött hela dagen... och sen sa hon massssssaaaaa om hur kroppen fungerar men pallade inte lyssna så nggrant.

Idag börjar jag nio, de är dramashit idag igen :(

Puss Julia

bajs morgoninlägg

idag ska jag ha drama bajs i skolan. vi börjar klockan 9, hoppas vi slutar tidigt. nu ska jag gå ner och fixa mej. puss ciki.

-

mår inte så bra just nu, nån som kan komma och få mig att må bättre?

ciki


RUN AWAY !

shuesan, idag som sagt skulle vi träffas på östermalmstorg haha. vi mötte alla lärarna utanför tb. sen så skulle moa komma sent men lärarna gick utan att vänta på henne så jag och julia sprang ner i tb och mötte henne där. när vi kom upp igen var ingen där haha. vi orkade inte gå på nån guid så vi gick runt bara haha men vi kunde inte hitta klassen så moa smsa till nån och de sa att vi skulle följa vattnet och gå till ett guldigt hus. vi ba halå vilket vatten ? vi vandrade lite och tillslut hitta vi vattnet och det guldiga huset haha. men när vi kom dit var inte de där. vi provade att öppna dörrarna men det gick inte. så vi gick runt i stan haha. vi trodde att vi skulle få kvarsittning och så, men lärarna hade inte typ märkt att vi var borta. men sen smsa nån till moa att vi skulle tillbaka till skolan för att prata med nån tant som jobbar uppe vid rektorn, men det orkade inte vi göra så vi gick runt lite. sen träffa vi sofia, sofia, mirella och linnea. sen gick jag och julia och provade schteekaste byxorna i adidas shop haha skit fina, vi ska köpa de lägger in bild sen när jag har köpt de. sen åkte vi tillbaka till skolan. vi solade sen lekte några konstiga leker. efter det gick jag och julia hem och var ute lite och så. puss ciki.


moa går igenom spärrarna tror jag haha


jag, moa och julia på marken bakom en busshållsplats





moa och julia utanför det guldiga huset


jag och julia

ÖSTERMALMSTORG

kom nyss hem från att ha varit ute. först träffa jag moa, amanda, johan och zebulon. vi var i duvbo parken och johan och zebulon hade med sig sin vp. sen efter ett tag gick moa och amanda. då var det bara zebulon, johan och jag haha. vi satt på en bänk där ett tag, det var verkligen jätte kul haha :p sen gick vi alla hem. nu sitter jag här hemma och kollar på boston tea party. imorn äre skola. vi ska typ samlas i östermalms torg ? ja det blir nog ruligt -.- puss ciki

Bye sea chaer ten

Nu är jag nyduschad och fräsch igen. det är svårt att vara ren på sommaren när det är så jäkla varmt ute.
Iallafall så har jag vart med Cikilodeon som vanligt :P
Vi hade tänkt åka till grönan men det är stängt så vi ska åka till grönan på onsdag sen ska jag till kyrkan och sen till stan och äta middag.

bläää imorgon måste jag vara på östermalm klockan 8.40 för jag har konstig dramastuff i skolan som jag måste gå på.
Men jag tror att jag slutar tidigt så det är ju ganska najjs.
 

slänger in en bajsig bild på mig när jag var brownie :)


Puuss Julia

PIPAS

hejhej, sitter här med julia, vi ska typ hem till henne. det var tänkt att vi skulle till ps och sen grönan, men louise kuned typ inte komma och grönan var stängt. så vi ska till ps på torsdag istället. haha det var kul på so för det var inte jobbigt arbete och vi satt och spotta pipas på hela golvet och åt godis hähä tjockisar. ja det var allt, skriver mer ikväll och lägger in bilder ;) puss ciki

hemma från landet

Kom igentligen hem igår men Sara skulle ha datorn till att plugga så jag kunde inte blogga igår.
Jaha ingenting hände på landet det var bajstråkigt.

Efter skolan ska jag och Ciki till Grönan som vanligt men innan ska ciki ta hand om lite grejer.

Nu ska jag äta frukost.

puss Julia

EKERÖ

hejsan, igår åkte jag och louise till ekerö. vi var ute lite, sen gick och knacka på hos teo men han var inte där så då gick vi ner till coop tror jag och köpte glass haha. klumpig som jag är så tappade jag min glass haha så då köpte jag en ny. sen gick vi till sand nånting och gungade. där träffade vi nåra killar som var helt cp. sen gick vi hem till louise igen. lite senare åkte vi och hyrde film och köpte ben n jerrys haha. sen så kollade vi på ballar av stål med louise bror. och då hände lite knasiga saker. sen kolla vi på filmen och efter det gick vi och la oss.
idag har jag typ bara varit i solna med louise. vi provade kläder och bikini. jag köpte en tröjja och en tjol. puss ciki


louise gulliga hamster :D


hahahaha ogges bror, haha vi såg de när vi köpte glass


en av cp killarna springer ifrån oss efter att han ropade på oss 100 gånger -.-


du och jag och ...       haha bäästa


louise skugga, fett cool hah


GRÖNAN IGEN HAHA

nämen hejsan bloggen, jag sitter här nu med louise hihi vi kollar på tv.
idag var vi på grönan, det var kul men det regnade. vi åkte lite där, vi träffade en fett skön kille som hette simon, typ alla som jobbade på grönan visste vem han var, han är där typ ganska ofta så. sen träffade vi louise kompis och tvingade henne att åka frittfall med oss haha men det var roligt. sen på vägen till busshållsplatsen hade jag och louise vattenkrig i regnet, aså vi blev skiit blöta. jag frös jätte mycket på bussen och tunnelbanan. sen var vi hemma ett tag. och lite senare åkte vi till sumpan och satt på donken ! :)


hihi jag och louise på flygande mattan


jag efter vattenkrig :p

puss ciki

onsdag&torsdag

shuelululu, har inte kunnat skriva de senaste dagarna så gör det nu.

i onsdags var jag i skolan sen hade jag träning. när jag kom hem duschade jag sen så träffade jag louise och julia haha vi gick och köpte pizza och ben n jerrys haha jag vet vi är tjooockisar haha. sen gick vi ut och träffade nåra vi chillade lite bara, det var väl ganska kul haha. sen gick vi hem till mej ooch prata lite och så och sen sov julia och louise hos mej.

i torsdags vaknade jag klockan 06.10 :O skit tidigt. aja då gick jag på toa sen somnade jag om. jag vaknade sen klockan 09.45 typ och fösökte väcka julia och louise, haha gick inte så bra. satte på musik och petade på louise huvud haha men tillslut fick jag upp de. sen åt de frukost medans jag duscha. vi fixade oss i typ fem timmar haha och sen åkte vi till grönis pönis (grönan haha). vi var där i några timmar. i början när vi kom var det typ ingen kö och det var inte så mycket folk där men efter ett tag var det skiit mycket folk haha. då tagga vi till stan kollade runt lite. sen åkte jag och louise hem för julia skulle till hennes land. sen åkte louise också hem. då träffade jag maja var ute med henne ett tag sen gick jag hem.


onsdag jag, louise och julia utanför ica


onsdag haha pizza


torsdag louise och julia i tb




puss ciki

JULIA PÅ LANDET

julia är på hennes landställe i muskö som ligger i stockholms skärgård. hon kommer vara där tills på söndag så hon kommer inte skriva tills dess haha. puss ciki

LOUISE&JULIA

nämen hejsan, idag var jag i skolan -.- hade huvudvärk typ hela dan, men julia tvingade mej att stanna kvar haha. på matten var vi ute på skolgården och körde nån grej där man skulle typ döda skep haha eller nått men det var tråkigt så jag satt där bara hah. nu är jag hemma och snart ska jag på träning. sen ska jag duscha och då kommer louise och julia haha vi ska typ köpa ben n jerrys som vanligt sen ska de sova här :)


haha mina älskade tjejor haha ser inte så glada ut -.-


moa :)


vi på skolgården :)


puss ciki

MORGOMINLÄGG !

imorgon är jag ledig , ohyeaaaah. haha ni vet inte hur mycket jag hatar skolan. men idag är det sista dag för denna vecka sen är jag ledig torsdag och fredag då ska jag typ till grönan och sova hos louise :)
nu ska jag fortsätta äta min frukost haha. puss ciki

GOTTIGOTTI

jag vill ha mat ! aså jag är fett sugen på nått att äta men vi har inget. jag vill ha typ half baked, ben n jerrys eller nått sånt mmm. hoppas mamma kan komma hem snart med frukt godis eller nått haha. puss ciki




mmmm blir fett sugen ! :)


saknar mitt fina långa blonda hår.

Godmorgon (tror jag) annars god eftermiddag!
Har precis ätit lite brunch och nu tittar jag på teve, Våra värsta år fast det är repris från igår.
Funderar på att ladda ner en film och titta på den men vet ingen bra film. Ska tänka lite.
Gnuuu vad jag saknar mitt gammla hår det var så fint det var långt och ljusblont och nu är det kort och mörkblont,
Jag väntar på att det ska blekas av solen och jag ska få som förut och sen ska jag vara blond for da rest of my life.


Nu:                                     Efter:                                  Först:



Puss Julia.

KLÄDER !

nämen shuelululu, sitter här och har tråkigt. ska nog sätta mej på soffan kolla på tv och äta lite bär.
jag har hittat ett par chinos leggings som jag kallar de haha de är skiit fina tycker jag, man kan köpa de på gina tror jag. vi får se när jag blir frisk och har tid kan åka in till stan och prova de, behöver köpa ett par nya skor också ! :)
puss ciki


SJUK

idag kommer jag vara hemma, jag är typ sjuk eller håller på att bli. jag har precis ätit frukost nu. haha jag vet inte vad mer jag ska skriva. aja här kommer en bild på sofia, julia, inez och jag. puss ciki


ssick

Hejhej jag har inte skrivit på ett tag nu men det är inte så mycket som har hänt.
I söndags hade jag typ vattenkrig me sin syster. Jag fick springa omkring och frysa i blöta kläder och jag orkade inte byta så jag fick ont i halsen. Sen på kväller så var jag  med Sofia, Ciara och Mirella i sumpan en stund. sen hem till Ciara där jag sov igen.
Idag var jag med Ciara hela dagen jag var as seg eftersom att jag är sjuk så jag låg typ och halvsov medans hon satt och lyssnade på gosbell (stavning?) och det var as irreterande.

Imorgon är det sportdag så jag kommer inte eftersom att jag är sjuk. Det är faktist ganska skönt eftersom att typ ingen kommer komma iallafall.

Puss Julia.



Bild från i söndags


CHILL

idag har jag typ bara chillat lite, jag och julia har bara varit hemma typ. vi skulle åka till grönan med nåra men det var stängt så jag åker på torsdag eller fredag istället :)



puss ciki

BILDER FRÅN SPRINGFAIR OCH GRÖNISPÖNIS !

om ni läser inlägget under så vet ni vad jag gjorde igår, här kommer lite bilder !

springfair !

















på väg till moa !




på väg till grönis !







hahahah en skit gullig mulatt med blont afro haha fhan vad schteek

grönis !














på väg hem, vid ica !








puss ciki


En lååååång lördag...

Igår han jag med nästan allt förutom att blogga men här kommer igår:
vaknade runt nio för jag var tvungen att åka till skolan för det var Springfair men lyckades ändå komma försent ungefär 50 minuter försent.
Efter Springfair åkte jag Moa, Ciara och Louise till grönan och jag och Ciara skaffa guldkort (det känns värkligen som jag kommer tappa bort de). är väldigt glad för det fast dom skrev Julis westlund på det istället för Julia Westlund.
sen gled vi runt där, åkte lite karuseller träffade folk och så.
Det var en skitfin kille som flörtade som fan med Moa det var as kul men moa började garva haha.
jaja sen på kvällen så köpte jag Louise och Ciara Pizza och en varsin ben n jerry's och hyrde en skräckis. skit läskig jag typ låg och skrek medans Ciara typ sov (?) fattar inte hur eftersom att jag skrek. 
Sen sov jag och Lousie hemma hos henne och jag och Ciara bråkade hela natten om hennes tecke men as always så vann jag woho ! :p
Idag ska jag mest ta det lugnt, jag ska vänta på att Ciara kommer hem från komfirmation sen kanske det blir grönan igen. 

Ciara kommer ladda upp mer bilder senare.


Springfair- Mirella, angie, Cornelia och inez.


haha fulaste bilden.

BILDER !

här kommer massa bilder från igår :)


julia hoppar på hennes säng, kromoson i kromosonlagret lr hur det nu stavas :P


haha jag på julias säng, ser ut som riktiga fett armar -.-


julia och hennes lillasyster elina


ute idag på skolgården ;)


julia på studsmattan :P


jag haha


jag knaaaaas på studsmatta haha

ska fixa mej nu sen tagga till spring fair, ha en trevlig dag ! :)

puss ciki

puss ciki

johnblund

Nu är det dags för mig att sova, ska blui skönt att krypaq ner under ett varmt täcke och läsa min braiga bok :p
Pusspuss

haha extra kromoson i kromosonlagret bild haha min och ciki humor :p

Lördagsskola

Inget specielt har hänt ikväll. Jag har vart med Ciara och typ hoppatstudsmatta, lyssnat på musik och gått på en liten promenad runt lötsjön det har vart ganska skönt väder så det var najjs.
Imorgon ska jag till springfair (konstig grej i min skola som ja måste gå på)



EEEJ KVARSITTNING HÄHÄ

har inte så roligt just nu, ska kanske träffa julia sen.
idag efter skolan skulle jag ha kvarsittning men sen hade jag inte det för de ropade inte upp mitt namn. sen då tagga jag till bp för att träffa mirella och julia men då var louise där jippi haha hoppa på henne men hon fatta inte att det var jag :p
och sen imorn är det spring fair -.- haha men sen ska jag träffa louise och julia och sen kanske gå till grönan :)

 

pussymussy ciki

Glow in the dark

Ska sova nu, så jag orkar upp till tråkskolan men det är ju fredag tomorrow så de är ju ganska najsigt :p
jaja Nattti, natti alla gullungar.


pluggelicious

Nu är jag äntligen klar och har pluggat klar i so. Jag vill bara säga en sak: BAJS PÅ SO!!!! Det är så jäkla tråkigt.
Det var två prov idag matte och engelska omprov.
Matten kändes det värkligen okej på men engelskan, nääj tror inte det gick så bra.
Måste börja bättra mig för jag hade inte pluggat till något av proven.

Imorgon får jag guldkort wohoo!! (folk tkr de e fjortis men inte jag :p)



//Julia

JIPPI

jippi, imorn har jag kvarsittning, fhan vad kul. vi ska typ städa längtar så mycket. det är så bra för man får stanna kvar i skolan en timme extra haha naaaaaaaaaat sitter och är fett sur, hittar inte mitt sl, och har kvarsittning och om jag inte hittar mitt sl blir det mindre chans att jag får GULDKORT :D , måste börja leta.
imorn efter kvarsittningen ska typ jag och julia till grönan kanske annars stan och om inte det ja då får vi väl hitta på nått annat. om det nån som vill följa med då vet ni vad ni ska göra... smsaa haha. 0704333047

puss ciki

SAKNAR !

jag saknar dej så mycket , kommer alldrig glömma dej eller våra minnen.



saknar dej syster :( <3

ciki

PROV

shuelululu, hade tre prov idag haha, matte det gick inte så bra, franska gick helt okej aså typ +ig haha och sen engelska gick skit bra :)
aja innan jag och julia gjorde omprov i engelska gick vi te brommaplan med lili och köpte glass mm haha sen på väg till skolan köpte jag och julia en biskvi haha tjoooockisar men måste ha energi till prov.

här kommer lite pics från dagen ! ;)


julia på bussen


lili och julia i bakgrunden haha


min och julias glassar haha min är gooodast


mr serafim/smensgård och hans tjej typ ? :O


julia på donken

puss ciki

IIIIIIIIIIIG !

hej alla små barn, sitter här hemma, fryser, ont i huvet och är skit trött. lyssnar på lite music haha men måste egentligen plugga fast det känns som det är fett onödigt för alla lärare har ändå redan sagt att de inte kommer ge mej vg eller mvg haha aså jag vill få det för pengarnas skull :p

puss ciki

ben n jerrys

Nu sitter jag här med änu en Ben n jerry's Jag har blivit berende för på en vecka har jag ätit tre ben n jerry's . Måste sluta men det går inte. Jag ska alldrig börja röka för folk(mamma)  säger att det är svårare att sluta röka en vad de e att sluta med Ben n jerry's. 
puss Julia


ONT I MAGEN

kom hem för typ en timme sen, gick hem när det var en lektion kvar för jag hade ont i magen.
haha idag i skolan var det lite knas.

här kmr dagens ! :)



puss ciki

Mittbena

HAHAHA min syster Sara (sarre kan man också kalla henne) har börjat med mittbena haha hon ser ut som en gammal tant som jobbar på bibleotek. Hoppas hon inte läser det hät för då kommer jag få spö. var bara tvungen att säga det.

Idag åker Mamma och hennes man Uffe till vinedig i italinen i 4 dagar och jag fick inte följa med.
Ikvälll är det kyrkan som gäller. Nu ska jag plugga lite so.

Pussen Julia...


haha vem tycker Sarre passar i mittbena ? xD

älskar den här reklamen...


plugg

Efter skolan gick jag på extramatte för jag fattar ingenting och vi har prov om två dager woho det kommer gå skit bra...  NOOOT!!!! Sen åkte jag mirella och Sofia till ica maxi i solna och köpte hårfärg och typ sminka oss as mycket tills Sofia fick skäll för hon använde ett puder som inte varf tester. jag köpte lite godis också som denna tjockis som jag är.

Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det matteplugg och sen tänkte jag läsa so i reklamerna i uglybetty och desperate housewifes. Igentligen tycker jag inte att uglybetty är bra men jag vill veta vad som händer.


Mirella i ica, haha candy :p


IDAG

kom hem från tutorilal för ett tag sen haha behövde verkligen hjälp i matte så var tvungen att gå, jag stannade inte kvar till slutet utan var bara där i typ en halv timme.
idag efter skolan följde jag sofia, mirella och julia till sumpan haha bara för att det var på väg hem hähä, sen skulle de typ färga sofias hår ! :)

lite bilder från igår


moa och mirella på skolgården


hahah en hund vi såg som satt i en bil


dackward (stavning ?) på bussen

sofia på skolgården


puss ciki

Dresscode


Skulle ha armband också men jag får skylla mig själv för att jag har en syster.

Damp

Min syster Sara har tagit mina armband utan att fråga, Gud vad irreterande, Jag fick dom fan igår och hade tänkt att ha dom idag. Men Bajssara har tagit dom som hon alltid gör med alla mina nya grejer.
När hon kommer hem ikväll ska hon få spö av Ciki kusiner i rinkeby.
Pallar inte gå på första lektionen idag stannar hemma istället men jag går på de andra. Typist mig jag sa att jag inte skulle skolka något mer på de sista veckorna i skolan igår, Jaha så långt höll mitt löfte.
Puss Julia.

for the first time

Woho! Ny blogg med Ciara fan va kul.
Idag efter skolan åkte jag in till stan med Mirella, Sofia och Ciara och köpte lite skit: ett par byxor nagellack och armband.
Sen kom jag hem och åt Ben n jerry's as always du vet...
puss Julia

               

  


äntligen !

jippi haha nu ska jag och julia börja blogga tillsammans i den hära bloggen, www.svennekatter.blogg.se .

puss ciki 

Välkommen till våran nya blogg!

    

RSS 2.0